• Maatwerk

 • Het maken van maatkleding is erg bijzonder en speciaal om te doen. In nauw overleg creëer ik samen met jou een kledingstuk wat aan jouw wensen voldoet. Het proces is arbeidsintensief, omdat alles met de hand wordt gemaakt. Het kan enkele weken duren voordat de kleding klaar is, maar het is zeker de moeite waard en bovendien ga je nergens kleding vinden die beter zit.

  De kosten die het maken van maatkleding met zich meebrengt zijn afhankelijk van het model en het materiaal naar keuze. Je dient zelf voor voldoende stof te zorgen. Er wordt vooraf een prijsopgaaf gemaakt. Je betaalt, in overleg, een voorschot.

  Wil je dus eens iets anders dan confectiemode? Vind je het moeilijk om goed passende kleding te kopen? Zoek je kleding voor een speciale gelegenheid? Maak dan eens een afspraak om de haalbaarheid van jouw wensen te bespreken. Dit kan altijd en geeft geen enkele verplichting. Ik maakt een kledingstuk op maat, waardoor het altijd perfect past en jij goed voor de dag komt. Alles met de hand en met heel veel liefde gemaakt. Iedere outfit uniek.

 • Prijslijst maatkleding

  OmschrijvingVanaf
  Patroon passend maken€ 40,00
  Proefmodel ( toille) maken vanaf € 100,00
  Rok€ 110,00
  Blouse/ Tuniek€ 150,00
  Gilet€ 200,00
  Pantalon€ 220,00
  Japon€ 250,00
  Colbert€ 365,00
  Jas€ 545,00
 • Genoemde prijzen zijn exclusief stof en fournituren

 • Proces:

  Het maken van een nieuw kledingstuk gaat in een aantal stappen. Het begint met jouw wensen. Naar wat voor een kledingstuk ben je op zoek?  Wat vind je een mooie kleur of materiaalsoort? Hoe moet de kleding vallen? De mogelijkheden zijn groot. Een bestaand patroon kan worden aangepast of er wordt een geheel nieuw patroon getekend. Kom gerust langs met een foto of een patroon waar jouw oog op is gevallen.

  Nadat de wensen zijn besproken worden de maten opgenomen. Dan maak ik een offerte. Ga je akkoord dan kan ik met je kledingstuk beginnen. Ik teken een patroon en maak vervolgens een proefmodel van katoen zodat er gepast kan worden. Als alles naar wens is maak ik het kledingstuk van de door jou gekozen en gekochte stof.  Na een aantal pasbeurten is de kleding helemaal klaar!